mandag den 6. februar 2012

2. opdatering fra Ghana

Sidste mandag startede vi i praktik paa Elis International School.. De foerste par uger er vi observanter. Hold da op en udfordring der venter os. Mange af boernene har virkelig svaert ved at koncetrere sig i skolen, de er over det hele og slaas rigtig meget. Nogle gange, naar det bliver for meget for deres laerer, haaber hun/han op og truer dem med at slaa dem med pinden. Nogle gange bliver det saa gjort og bliver der gjort alvor af det og boernene bliver slaaet. 1.klasse laereren har jeg endnu ikke oplevet slaa et barn, hun er virkelig en god laerer og fanger boernene. Hende kunne de andre Madammer godt laerer noget af. Ja, vi kaldes Madam Laura og Madam Katarina. Mandag aften var vi paa besoeg ved nabo drengen, som laerte os at danse azonto, som er en dans de danser rigtig meget.. i loerdags var vi saa med nabodrengen henne paa hans skole, til et dansearrangement, hvor der blev spillet forskellige musik, hvortil nogle elever dansede. Da det blev tid til azontoen, blev vi begge haevet ud paa dansegulvet, hvor vi dansede rundt med hundrede af elever.. det var vildt sjovt og ogsaa lidt graenseoverskridende, at danse rundt blandt saa mange fremmede mennesker :-D
Hver dag bringer paa masse af oplevelser og erfaringer, saa vi gaar stadig i seng kl. 21. hver aften, for vi er saa traette..

I fredags var vi hjemme ved to af vores piger, Beauti og Presius. Sikke en stor familie der moedte os. Moderen lavede Banku til os, som er en af deres national retter. Vi er endnu ikke helt sikker paa hvad det var. Vi ved blot at de klamme fisk vi har set paa markedet, som vi svor vi aldrig skulle spise, var en del af retten.

I weekenden, har vi vaeret med nabo soennen henne paa hans skole, til et danse arrangement. det varr vildt sjovt!! :) Vi dansede azonto :)

sidst men bestemt ikke mindst, har vi vaeret paa voress foerste loebetur  og gaaet 22km fra en skole til en anden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar