onsdag den 15. februar 2012

3. opdatering fra Ghana



Torsdag og fredag sidste uge, var vores skole lukket. I stedet tog vi ud på Prospers skole; Tsito Secondary Technical School. (T.S.T.S) I denne uge afholdte de idræts uge, hvor de fire huse konkurrerede imod hinanden i forskellige discipliner. De dage vi var der, stod der atletik på programmet. Der var en fantastisk stemning blandt eleverne. Fredag var finale dagen. Efter dagens arrangement var færdigt, samles en flok elever i en cirkel ved anlægget. Midten var dansegulvet og folk kunne nu frivillig gå ind og danse. De unge samles meget omkring dansen hernede. Der var også en fotograf som man kunne få til at tage billeder af en og så få fremkaldt. Vi blev mere eller mindre frivilligt fotograferet med en masse elever. Det var nu meget sjovt, men også underligt. Vi blev begge enige om, at kendte vil vi aldrig være. Vi får rigeligt med opmærksomhed og særbehandling hernede.J
Lørdag eftermiddag var vi til endnu et danse arrangement, denne gang på T.S.T.S. Vi gik med Ruth og mødtes med en ven, ved navn Pizza dernede. Denne gang var der heldigvis ikke lige så mange mennesker som sidste weekend på Our School. :-D endnu engang var vi begge mega seje og var ude og danse, selvom det stadig er utrolig grænseoverskridende.
Denne uge er vi begyndt at undervise selv. Det er går langt bedre end forventet. Det er sjovt at se hvor stor forskel der er på de ghanesiske børn og de danske børn. Børnene her, har ikke før haft idræt i skolen og er dermed ikke særlig stimuleret på det område. Det gør at de har svære ved f.eks. regelforståelse. Al begyndelse er jo som bekendt svært, men der er grundlag for et sjovt og udfordrende halvt år med idræt.
J kreativitets timerne går også godt og Lauras børnehaveklasse børn, var helt vildt med at lave sommerfugle af affald og ting fra naturen og efterfølgende tegne og male sommerfugle. J Klap for os! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar